Skip to main content
2011Notícies portada

Un centenar de treballs opten a la tercera edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

By 23/01/2012febrer 20th, 2015No Comments

Un total de 93 treballs presentats per 54 autors opten a la tercera edició delsPremis Carles Rahola de Comunicació Local. Aquests guardons, que estan promoguts per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, tenen per objectiu reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic en qualsevol format, àmbit i estructura.
Els guardons han tornat a tenir una molt bona acollida entre els professionals de la comunicació, tant pel que fa al nombre de participants com d’obres presentades. Així, s’ha passat dels 45 autors de la primera edició als 54 de l’actual, i de 82 treballs a 93, tot i que hi ha hagut un lleuger descens en relació amb l’any passat, quan va haver-hi 99 obres i 59 autors.
L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el divendres 3 de febrer a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, a dos quarts de 9 del vespre, i comptarà tant amb la presència de la majoria dels participants com amb una extensa representació del món periodístic i cultural gironí.