Skip to main content

Els guardons, instituïts per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, estan repartits en set categories

La Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya obren la convocatòria de la tretzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

Els premis, que tenen com a objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre informació de tipus periodístic, consten de set categories:

  • projecte de comunicació periodística
  • premsa
  • ràdio (premi Miquel Diumé)
  • televisió
  • fotografia
  • informació digital
  • comunicació institucional

Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del projecte, que té una dotació de 2.000 euros.

Els treballs han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021, i es podran presentar fins al dimarts 11 de gener de 2022. La recepció de treballs es farà exclusivament a través del correu electrònic premiscarlesrahola@periodistes.cat.

La convocatòria de la vuitena edició de la Beca dels Premis Carles Rahola, que vol fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines i que convoca l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i de la Diputació de Girona, s’obrirà en breu.

La Beca dels Premis Carles Rahola està dotada amb 3.000 euros i té dues modalitats, professional i universitària, que s’alternen anualment. La primera s’atorga a un projecte elaborat per periodistes col·legiats, mentre que la segona es concedeix a un estudiant universitari en el marc del projecte de final del grau o màster que estigui cursant. El projecte de la recerca ha de basar-se principalment en els recursos de l’Arxiu Municipal de Girona. En aquesta edició, es convocarà la beca destinada als professionals.