Skip to main content
General

S’obre la convocatòria de la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local i de la segona Beca dels Premis Carles Rahola

By 14/11/2016novembre 22nd, 2016No Comments

La Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya obren la convocatòria de la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Els premis, que tenen com a objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre informació de tipus periodístic, es divideixen en set categories: projecte sobre comunicació periodística, premsa, ràdio, televisió, fotografia, informació digital i comunicació institucional. Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del projecte, que té una dotació de 2.000 euros.

Els treballs, que han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016, es podran presentar fins al dia 11 de gener de 2017.

Igualment, s’obre la convocatòria de la segona edició de la Beca dels Premis Carles Rahola, que vol fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines i que convoca l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i de la Diputació de Girona.

La Beca dels Premis Carles Rahola, dotada amb 3.000 euros, té dues modalitats: professional i universitària. La primera, dotada amb 1.800 euros, s’atorga a un projecte elaborat per periodistes col·legiats, mentre que la segona, dotada amb 1.200 euros, es concedeix a un estudiant universitari en el marc del projecte de final del grau o màster que estigui cursant. En els dos casos, el projecte de la recerca ha de basar-se principalment en els recursos de l’Arxiu Municipal de Girona.

Trobareu les bases completes dels Premis a www.premiscarlesrahola.cat/bases i de la Beca a  www.premiscarlesrahola.cat/beca2016.