Skip to main content

La periodista i assessora d’estètica política Patrycia Centeno ha clos aquesta tarda la V Setmana dels Rahola amb la conversa «Americana negra o d’aneguets? Despullem els polítics gironins», que ha mantingut amb el també periodista Jordi Grau a la biblioteca pública Carles Rahola. Durant la tertúlia, Patrycia Centeno ha analitzat la imatge i el llenguatge corporal dels polítics gironins més coneguts.

Patrycia Centeno és llicenciada en periodisme. L’any 2007 va crear www.politicaymoda.com, un blog en què analitza l’actualitat des del punt de vista de la imatge. Ha publicat els llibres Política y moda, la imagen del poder i Espejo de Marx, ¿la izquierda no puede vestir bien? Treballa com a assessora de comunicació no verbal per a formacions polítiques i corporatives i analitza l’actualitat a nombrosos mitjans de comunicació.
@PoliticayModa

Jordi Grau és periodista i director d’El Punt Avui – Comarques Gironines i director adjunt d’El Punt Avui.
@jordigraur
La Setmana dels Rahola ha precedit, com cada any, el lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Enguany, la Setmana ha constat de nombroses activitats, com ara la conferència d’Albert Om «Qui té el poder?»; el diàleg amb Rosa Maria Calaf, Bru Rovira i Albert Martín de Vidales «Carretera i micro»; la taula rodona protagonitzada per Carles Bellsolà, Manel Fontdevila, Manel Lucas i Sion Biurrun «Riure per no plorar? El paper de l’humor com a eina informativa»; la projecció del documental My friend i la tertúlia posterior amb Carles Prats i Sònia Cervià, i l’exposició «Set mirades a dotze mesos», amb fotografies presentades a la setena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

D’altra banda, demà, dijous 23 de febrer, a les 20 h, tindrà lloc el lliurament dels VIII Premis Carles Rahola de Comunicació Local a l’Auditori de Girona. En el transcurs de l’acte es faran públics els noms dels guanyadors dels Premis i de la Beca dels Premis Carles Rahola.

Podeu consultar el programa de la Setmana a:

Setmana dels Rahola 2017