Skip to main content

Carles Prats parla sobre el seu documental My friend, a la V Setmana dels Rahola

 Aquesta tarda ha tingut lloc, a l’auditori gran de la Biblioteca Pública Carles Rahola, la projecció del documental My friend, de Carles Prats i Paulí Subirà, que mostra el drama dels refugiats que arriben a Europa i la tasca dels voluntaris que intenten ajudar-los. Després de la projecció, els periodistes Carles Prats i Sònia Cervià han parlat sobre com es va fer el reportatge.

Carles Prats és periodista i conductor del Telenotícies migdia de TV3. Ha estat corresponsal a Brussel·les i a París i enviat especial a diversos països europeus. També és membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

@krlsprts

Sònia Cervià és periodista i responsable de comunicació de la Coordinadora d’ONG Solidàries.

@coordongs

 Avui, la biblioteca acollirà la darrera conversa de la Setmana dels Rahola 2017 a càrrec de  Patrycia Centeno, periodista i assessora de comunicació no verbal per a formacions polítiques i corporatives, i Jordi Grau, periodista i director d’El Punt Avui – Comarques Gironines i director adjunt d’El Punt Avui.

L’acte de clausura de la Setmana serà dijous, 23 de febrer, a les 20 h, amb el lliurament dels VIII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que tindrà lloc a l’Auditori de Girona.

 

Podeu consultar el programa de la Setmana a:

https://www.premiscarlesrahola.cat/setmana-dels-rahola-2017/

#Rahola17