Skip to main content

Fins al proper 10 de novembre, es podrà veure a la seu de Girona del Col·legi de Periodistes l’exposició «RaholaFoto2023». Es tracta d’una selecció dels quaranta-cinc treballs fotogràfics que es van presentar a la 14a edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

La mostra consta de vint imatges que descriuen moments de la nostra vida quotidiana: el seguiment del rastre d’un senglar, un carrer ple d’escombraries, la pastura de les ovelles o el pas d’una frontera. La fotografia guanyadora, de Pau de la Calle, no és una excepció: s’hi observa la delicadesa d’una treballadora del santuari d’animals Gaia, a Camprodon, guarint una truja paralítica.

«RaholaFoto2023» inclou fotografies de Lluís Serrat, Martí Navarro, Glòria Sánchez, Pere Duran, Aniol Resclosa, Jordi Borràs, David Aparicio, Dolors Gibert, Miquel Riera, Carles Palacio, Joan Castro, Toni Vilches, Jordi Ribot i Pau de la Calle. Quasi totes les fotografies es van fer al llarg del 2022, tot i que n’hi ha una del 1994: es va poder presentar al concurs perquè va ser publicada a la Revista de Girona l’any passat.

L’exposició s’integrarà posteriorment en el programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona. Totes les institucions, associacions i entitats que vulguin acollir-la poden demanar-la a través del lloc web d’exposicions de la corporació (http://www.ddgi.cat/exposicions/). Allà hi trobaran la informació necessària i el full de sol·licitud en línia.