Skip to main content

Eloi Vila repassa la seva trajectòria professional i parla també de memòria democràtica en la quarta conversa de la Setmana dels Rahola

L’economista Santiago Niño Becerra clourà dissabte l’onzena edició en un acte a la Casa de Cultura de Girona

Hi ha qui diu que Eloi Vila és un dels homes més estimats de Catalunya. Podria ser. És clar que la seva simpatia i proximitat fan que caigui bé immediatament. Tant hi fa que parli dels famosos que ha traslladat a Al cotxe (TV3) o de la tristor i el neguit que sovint es percebien en els capítols de Quanta guerra! (TV3). Vila és un gran comunicador, un gran narrador, i ha connectat de seguida amb el públic que era a l’auditori Enric Mirambell i Belloc de la Biblioteca Pública Carles Rahola de Girona.

La conversa, titulada «Viatge a les trinxeres», ha estat conduïda per la periodista Clara Vicenç, i ha fet un recorregut extens per la trajectòria professional de Vila, fent viaranys per parlar també de la influència de la memòria democràtica en l’agenda política i comunicativa actual, un tema que interessa especialment a Eloi Vila i en el qual s’ha submergit diverses vegades. 

L’XI Setmana dels Rahola es clourà demà passat, dissabte 18 de febrer, a les 12 del migdia, amb la conversa que Santiago Niño Becerra mantindrà amb la periodista Teia Bastons, titulada «Com sobreviure (o no) a la crisi econòmica». El conegut economista parlarà tant d’economia domèstica com d’altes finances, intentant enllaçar els dos conceptes per explicar com s’interrelacionen.

La Setmana dels Rahola arriba a l’onzena edició amb l’objectiu de donar algunes claus per no perdre’ns en el laberint de l’actualitat. S’han programat cinc converses en profunditat, variades i molt necessàries, per ajudar a comprendre una mica més bé alguns dels temes més recurrents als mitjans de comunicació en els darrers mesos.

La Setmana dels Rahola està organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Carles Rahola, l’Ajuntament de Girona  i la Universitat de Girona.  

Recordeu que l’etiqueta oficial de l’XI Setmana dels Rahola és #Rahola23, i la web, www.premiscarlesrahola.cat.