Skip to main content
2011Notícies portada

La Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes presenten el web i les bases dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local 2011

By 18/11/2011febrer 20th, 2015No Comments

El president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, i el president de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Narcís Genís, van presentar el passat 20 de setembre el nou web i les bases dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local 2011, que reconeixen la tasca de la professió periodística a les comarques gironines durant l’any.

Les noves bases dels guardons amplien encara més el ventall de treballs i projectes que poden optar als premis, amb una categoria dedicada a la millor informació digital, ja siguin webs o blocs periodístics. Poden optar a aquesta categoria els autors de continguts periodístics multimèdia relacionats amb les comarques gironines. La creació d’aquest nou apartat respon a la voluntat d’encabir als Carles Rahola les noves formes de periodisme que són el resultat de la implementació de les noves tecnologies de la informació.