Skip to main content

1. Premi al millor projecte sobre comunicació periodística: Nina Pagès, Paula Meijide i Sergi Custey. Gidària: la revista d’economia solidària de comarques gironines. (Entrega del premi)

2. Premi al millor treball en premsa: Miquel Toll (Ariet.cat i Directa). Entrevistes a Jean Marc Rouillan i a Benet Salellas. (Entrega del premi)

3. Premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio: Equip de Ràdio Begur, Ràdio Bisbal, Ràdio Capital de l’Empordà i XtraFM Costa Brava. Eleccions municipals 2015 al Baix Empordà. (Entrega del premi)

4Premi al millor treball en televisió: Octavi Muní i Joan López – Frame Girona SL (Xarxa de Televisions Locals). Programa Fora de lloc. (Entrega del premi)

5. Premi a la millor fotografia publicada: Aniol Resclosa (Diari de Girona). Sèrie «Minut 91» (Veure sèrie completa). (Entrega del premi)

6. Premi a la millor informació digital: En aquesta edició el jurat ha considerat que els treballs que s’han presentat no compleixen prou els requeriments del periodisme digital i aquest premi s’ha declarat desert.

7. Premi a la millor iniciativa de comunicació institucional (ex aequo): Ajuntament de Torroella de Montgrí. Pla de comunicació del projecte «Life Pletera».

8. Premi a la millor iniciativa de comunicació institucional: Ajuntament de Palafrugell. Projecte «TreballemxPalafrugell» . (Entrega del premi)

9. Beca dels Premis Carles Rahola modalitat professional:  Carles Ribera Rustullet. Projecte de recerca «Humor retrobat. Pont de Pedra, periòdic satíric a la Girona republicana». (Entrega del premi)

10. Beca dels Premis Carles Rahola modalitat universitària: Laura Teixidor Parra. Projecte de recerca «El retorn del català a les escoles després del franquisme, tractat a la premsa local gironina (1975-1983)». (Entrega del premi)

 

Galeria de fotos de l’entrega 2015

 

 

Tornar