Skip to main content

Miquel Noguer i Joan Ventura han estat avui a la Casa de Cultura de Girona, juntament amb alguns dels fotògrafs que hi exposen els seus treballs fins al 25 de febrer, en el marc de la IX Setmana dels Rahola

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Joan Ventura, han visitat aquesta tarda l’exposició «Rahola foto 2020. Fotografies presentades a l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local». La mostra, que es pot visitar fins al 25 de febrer a la Casa de Cultura de Girona, s’emmarca dins la IX Setmana dels Rahola.

L’exposició és un recull de 29 imatges dels treballs que es van presentar a l’edició anterior dels Premis en la categoria de la millor fotografia de premsa. El gruix de les fotografies mostra les protestes ciutadanes originades arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics del procés. La mostra compta amb imatges d’Aniol Resclosa, Joan Castro, Àngel Reynal, Adrià Salido, David Aparicio, Jordi Borràs, Pere Duran, David Borrat, Jordi Ribot, Glòria Sánchez i Carles Palacio, que va ser el guanyador del premi de fotografia l’any passat.

Aquest dijous, Carles Porta

Les converses de la IX Setmana dels Rahola s’inicien dijous, 18 de febrer, a les 6 de la tarda, amb Carles Porta, el director i conductor de Crims, que ha triomfat primer a Catalunya Ràdio i després a TV3. Sota el títol «Posant llum a la foscor», parlarà amb la periodista Paula Brujats sobre les claus de l’èxit del programa i sobre l’aposta pel format podcast per explicar dues històries de no ficció tan impactants com els assassinats del poble de Tor i el segrest de la farmacèutica d’Olot Maria Àngels Feliu.

Aquest acte, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, està obert a tothom, per bé que cal inscripció prèvia obligatòria, que cal fer a través de la web següent: https://www.premiscarlesrahola.cat/setmana-dels-rahola-2021/inscripcions/.

Totes les converses es podran seguir també en streaming a través de l’enllaç http://www.ddgi.cat/endirecte.

Catàleg de l’exposició “Rahola Foto 2020”