Skip to main content

Guanyadors 2013

  1. Premi al millor projecte sobre comunicació periodística: La revista Girones. La ciutat i la seva gent, de l’Editorial Gavarres.
  2. Premi a la millor iniciativa de comunicació institucional: La revista L’Arjau, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. (arjau67)
  3. Premi a la millor informació digital: La revista digital Proscenium, dirigida i impulsada per Dani Chicano. Mitjançant aquest enllaç  podeu descarregar la revista (app per Ipad). 
  4. Premi Miquel Diumé al millor treball en ràdio: La cobertura informativa del judici de La Caritat d’Olot feta per Ràdio Olot.
  5. Premi al millor treball informatiu en TV: El reportatge «La Fageda, una empresa social que funciona», emès al programa Tinc una idea de La 2 de TVE, dirigit per Miquel Peralta. (Veure el programa)
  6. Premi a la millor fotografia publicada: La sèrie de fotografies Xaropclown, d’Aniol Resclosa,  publicades al Dominical del Diari de Girona. (Veure la sèrie complerta)
  7. Premi al millor treball informatiu en premsa: La sèrie de reportatges Quan l’edat és un plus, de Bàrbara Julbe, publicats a La Vanguardia. (Veure reportatges)

 

Galeria de l’entrega de premis 2013

 

 

Tornar