Skip to main content

 

 

Premi al millor projecte sobre comunicació periodística: Projecte “Nova comunicació local online”, de Carles Pujol i Aupí, de Figueres. (www.tramuntana.tv)

Premi al millor treball informatiu o divulgatiu en premsa escrita o en línia: Sèrie d’articles Bombardejos a les comarques gironines, de Roser Reyner, publicats al Diari de Girona. (Veure mostra)

Premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio o ràdio en línia: Programa Hora L, de Ràdio Girona, conduït per Màxim Castillo i Jordi Corominas. (Veure programa)

Premi al millor treball informatiu o divulgatiu en televisió o televisió en línia: Reportatge L’eix de les oportunitats, d’Albert Brosa, produït per Olot Televisió. (Veure el projecte)

Premi de fotoperiodisme: Sèrie de fotografies “Accident a l’AP7”, de Jordi Ribot, de l’agència Click Art Foto, publicades en diferents mitjans. (Veure fotografies)

Premi a la millor iniciativa de comunicació institucional: Les publicacions Es Pedrís Llarg, revista municipal d’informació i cultura de Begur, i El Pla de l’Estany, revista del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

 

EXPOSICIÓ ITINERANT «PREMIS DE COMUNICACIÓ LOCAL CARLES RAHOLA»

Amb l’objectiu de donar suport a la comunicació local i fomentar-la, els promotors dels premis, la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes de la demarcació de Girona, van plantejar una exposició itinerant dels premis que recorre diferents localitats de les comarques gironines.

En resum, es tracta d’una exposició interactiva en què els visitants poden conèixer de primera mà els projectes guanyadors de la primera convocatòria dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola: el programa de ràdio Hora L de Ràdio Girona, conduït per Màxim Castillo i Jordi Corominas; Es Pedrís Llarg, revista municipal d’informació i cultura de Begur-Esclanyà, i la revista El Pla de l’Estany, del Consell Comarcal; la sèrie de fotografies “Accident a l’AP7”, de Jordi Ribot, de l’agència Click Art Foto; el programa L’eix de les oportunitats, d’Albert Brosa, produït per Olot Televisió; el projecte “Nova comunicació local online”, del periodista Carles Pujol; i la sèrie d’articles Bombardejos a les comarques gironines, de Roser Reyner, publicats al Diari de Girona.

Es va presentar per primer cop al claustre de la Diputació de Girona, i ja s’ha pogut veure a la sala d’exposicions municipal de les Escoles Velles de Begur; a la sala polivalent de l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany, a Banyoles; a la sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres; a l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, i a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners.

 

Galeria de fotos de l’entrega de premis 2009

 

 

Tornar