La Setmana dels Rahola neix a redós dels Premis Rahola, quan la Diputació i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, que en són els organitzadors, consideren que és necessari donar més visibilitat als guardons i obrir-los a la societat gironina.

Es tracta d’una iniciativa que des de l’any 2010 ha dut a la ciutat de Girona activitats relacionades amb el món del periodisme i la comunicació. Així, taules rodones, exposicions, conferències, debats… precedeixen el lliurament dels Premis. Fins ara, han passat per les diverses edicions de la Setmana dels Rahola personatges tan coneguts com ara Rafel Nadal, Martí Anglada, Ramon Rovira, Jordi Bosch, Xavier Graset, Vicent Partal, Narcís-Jordi Aragó, Joaquim Nadal, Carles Puigdemont o Màrius Serra, entre molts altres.

En la Setmana dels Rahola també tenen un paper molt actiu els futurs professionals del gremi, que cada any han format part de l’organització per mitjà de diferents entitats docents i universitàries, com ara l’Escola Universitària ERAM i la Universitat de Girona.

 

Edicions anteriors de la Setmana dels Rahola

 


setmana_rahola_anys_2016